7 apr 2015

Wie gaat er naar de beurs....en twee kleurrijke kaarten gemaakt

Het is bijna zover... a.s. weekend is de beurs in Nijkerk. Ik ga a.s. zaterdag samen met mijn zus... wie gaat er ook???  Ik herken bijna nooit iemand en eigenlijk vind ik dat wel jammer. Ik heb een nieuwe foto op mijn blog gezet. Zo zie ik er nu uit... :) Ik vind foto's altijd vreselijk maar deze kan er mee door en is zeer recent.
*-*-*
En nu naar de kaarten:
Dit is een Brusho achtergrond met stempeltjes en de witte pen.
De stempel heb ik wat uitgewassen en opnieuw gekleurd met 
aquarelstiften. En de witte charpie pen.


Uit restjes papier met daarop Brusho - Distress ink of aquarelverf heb ik rondjes
gesneden en als achtergrond gebruikt voor het stempeltje.
Heerlijke zomerkleurtjes heb ik hiervoor gebruikt.


Groetjes en wie weet tot op de beurs
Janny

2 apr 2015

Drie verschillende kaarten en techniecken, o.a. Glimmermist en Aquarel

Het is wat rustiger aan mijn kant van de blog. Dat komt omdat we begonnen zijn met het opknappen van  de kamer. Er moet van alles uitgezocht worden en keuzes gemaakt worden en dat vind ik altijd best lastig vooral wat betreft kleuren en zit die stoel nou echt zo goed (de bank gaat eruit omdat ik last van mijn rug krijg als ik daar zit), Ik heb inmiddels al heel wat stoelen uitgeprobeerd van gewoon tot relax. En kwam dan thuis met nog veel meer rugpijn. Maar we hebben een keuze gemaakt.  Als we de andere keuzes ook gemaakt hebben moet er geschilderd worden waar we na de Paasdagen mee gaan beginnen wat betekent dat de kamer leeg moet etc...etc...  Ik probeer zo veel mogelijk toch af en toe wat te plaatsen (Ik heb nog een voorraadje maar die moet ik nog fotograferen). Ik probeer zoveel mogelijk bij jullie langs te komen maar het zal de komende tijd wisselend zijn. 

Voor deze kaart heb ik op hoogglans paper een achtergrondje gemaakt met Glimmermist en Perfect Pearls van Ranger. Toen alles droog was heb ik een digi plaatje gebruikt en daar wat lichtpuntjes uitgewassen. Verder heb ik de kaart heel simpel gehouden. Ik had niet het iedee dat de kaart verder nog iets nodig had.


Voor de kaart heb ik een stempel gebruikt van Stampendous, de ranonkels  
deze heb ik geschilderd met aquarelverf en gemat op roze kleur verlooppapier.

Voor onderstaande kaart heb ik aquarelverf gebruikt.Verder heb ik
de kaart vrij simpel gehouden.