7 nov 2013

Drie kerstkaarten, drie keer anders ingekleurd.



Ik heb alledrie de kaarten met een ander medium ingekleurd. Het hondje is een mix van kleurpotloden en H20 LuminArte. Het kersthertje is helemaal met LuminArte ingekleurd en het muisje heb ik met Aquarel kleurpotloden ingekleurd.

Voor het achtergrondje van deze digi heb ik gebruik gemaakt van de stempels van Artemio en Distress inkt. De tekststempel is van  DoCraft Papermania stamps en zoals vermeld met Twinkle H20 LuminArte ingeschilderd. En voor de high lights hier en daar een klein beetje glitterlijn aangebracht.

Dit hondje is een stempel die ik eerst heb ingekleurd met kleurpotloden en daarna bijgewerkt met Twinkle H20 LuminArte. Voor het achtergrondje  heb ik stempels van Artemio en Distress inkt gebruikt en het achtergrondje daarachter is van Dovecraft papier, Let it Snow. De IJskristal mallen zijn van Joy. Verder heb ik een hoop sneeuw gebruikt en nog kleine sterretjes van Tweeny.

En de laatste van deze serie heb ik ingekleurd met Wax Aquarell kleurpotloden. Ik zag dat op de kreadoe en ik heb hier nog een hele doos staan. Dus gelijk uitproberen. De malletjes die ik gebruikt heb zijn van Marianne design. Hoewel de rode mal eigenlijk het ovaaltje is wat overblijft bij het uitsnijden van de mal die ik gebruikt heb voor een andere kaart. (Deze staat er nog niet op komt nog).  Voor de sneeuw heb ik hier de parelmoerpen gebruikt. Het achtergrond papier is van de boekenvoordeel.

Ik ben nog druk bezig met het maken van mijn kerstkaarten. Dus er komen er nog een paar. Voor elk wat wils dus ik probeer toch zo veel mogelijk verschillende te maken. Hoewel dat niet helemaal lukt.
Groetjes en dank jullie wel voor de leuke berichten.
Janny

6 nov 2013

We wish you a Merry Christmas card en een kaars

Deze kaart heb ik ingekleurd met distress inkt. De digi is van Doodle Pantry.  Een stansje met takjes en sterretjes gebruikt. En wat gladde strass bolletjes. Over de takjes een klein beetje glitter gel. Tenslotte is het een kerstkaart en dan mag een beetje glitter, .. toch..!












Challenges:


Verder heb ik deze kaars als een kadootje gemaakt. De foto is niet helemaal goed, helaas kan ik geen nieuwe maken want ik heb hem al kado gedaan. Ik kwam het tegen in een tijdschrift. Je stempelt de stempel (Hero Arts Clings) op een zakdoekje of papieren servet, dan pellen tot een laagje en smelten met de heattool onder een bakpapiertje. Ik heb de stempel eerst nog ingekleurd voor ik hem erop heb gemaakt. En nog wat versiering, kanje, lintje en vlinder pins.



Challenge:
The Artistic Stamper Creative team - November Challenge ~ Christmas
Through the Craftroom door -TTCRD November 5-11 challenge

Groetjes en heel veel knutselplezier.

Janny






5 nov 2013

Eenvoudig maar soms te ...?

Ik wilde graag een eenvoudige kaart maken met rozen. Ik had eerst de kaart heel eenvoudig gehouden. Die heb ik erbij gezet. Maarja toen vond ik hen toch wel wat kaal. En heb ik er twee rozen opgemaakt. Het ondergrondje is met Distress inkt en de stempels zijn van Studio Licht. Die heb ik op de Krea in Utrecht gekocht. De rozen heb ik met de zelfde stempels gestempeld en bewerkt met embossing poeder. Daarna ingekleurd met distress inkt. Het tekstempeltje is van Joy. En niet te vergeten de randjes van de roosjes heb ik bewerkt met glittergel. 


Ik gebruik de kaart voor de challenges van:


En een doosje geschilderd. Eerst geschilderd met acrylverf niet al te egaal. Dat vond ik leuker, Ik heb twee kleuren blauw en wit gebruikt voor het schilderen. Daarna een kantje, strikjes en bloementjes. Leuk om een klein kadootje in te verpakken. En het is leuk om een keer te doen.



Ik kijk uit naar wat jullie er van vinden. 
Groetjes Janny



3 nov 2013

Een kaart met Zen- tangle en de tekst centraal


De stempel is van de boekenshop en daar omheen heb ik met micron pennen gewerkt. Ook in de stempel
zelf heb ik nog gewerkt met de pennen.


Ik gebruik de kaart voor de challenge van: Creative Craft challenges2 - ch 22 - It's only words

Ook zag ik dat ik met twee kaarten nog een prijs heb gewonnen. Ik vind dat altijd erg leuk en een hele eer. 





Drie digi's bij  Fab 'n Funky challenge               En drie digi's bij Crafty Hazelnuts Christmas challenge .
van Lacy Sunshine Stamps                               Crafty Sentiments

We hebben hier vandaag regen en onweer. Een mooie dag om heerlijk creatief bezig te zijn. En leuke
creaties te maken. Ik wil iedereen bedanken die mijn blog bezoekt.
Groetjes Janny


2 nov 2013

Verjaardagskaart voor mijn zus

Vandaag is mijn zus jarig en deze kaart heb ik voor haar gemaakt. Ik weet inmiddels
dat ze er erg blij mee was. Ze vind dit soort kaarten namelijk erg leuk. Eerlijk gezegd
moest ik ook gelijk aan haar denken toen ik dit plaatje zag.
 Ik heb de kaart ingekleurd met aquarel kleurpotloden. Het papier is van My Mind's Eye. Vogeltjs van hout en een tekst stempel Eline's words. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Nog een prettige avond.
Groetjes Janny

1 nov 2013

Een kaart voor mijn kleinzoon

Mijn kleinzoon is vandaag 11 jaar geworden. Deze kaart heeft hij inmiddels ontvangen. Dus kan ik hem nu op mijn blog zetten. Ik hoop dat hij hem leuk vond. Zelf tekent hij erg graag stripverhalen. Ik heb hier digiplaatjes voor gebruikt die ik heb ingekleurd met distress inkt.

Groetjes Janny